Meters maken, zou het helpen?

Ze is gek!
25 mei 2020
Mag ik even de aandacht?
30 juni 2020

Meters maken, zou het helpen?

Gaat helpen als kinderen maar meters moeten maken met hun schoolwerk. Het is alleen zinvol als je werkelijk vooruitgang ziet bij kinderen. Zie je geen vooruitgang vraag je dan eens af. Hoe kan het dat dit of mijn kind het maar niet voor elkaar krijgt om te leren lezen of schrijven.

Op school wordt er vaak gesproken van meters maken.
Het is echt een uitspraak die past bij lezen.
Ja als je meters maakt komt het goed toch?

Bekijk de video

Helaas hoor ik in mijn praktijk vaak treurige verhalen hier over.
Eindeloos oefenen en geen resultaat.
Ja, frustratie en een boos kind.
En ja als ouder moet je ook maar geduldig blijven.

Stel je eens de vraag, hoe kan het dat mijn kind geen vooruitgang boekt ondanks al het oefenen.
Ik weet dat er moet worden gekeken naar de ontwikkeling nog toen een schoolkind een baby was. Als er stappen zijn overgeslagen of te snel zijn doorlopen is het lichaam vaak nog niet gereed om de schooltaken te kunnen uitvoeren.

Neem contact met mij op nu je meer informatie wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *