Weerbaarheidstraining!

Kan jou kind ook weerbaar worden? Jazeker!!

Wat gaan we doen?

We gaan van start in een groep van maximaal 10 kinderen, zodat er altijd voldoende aandacht is voor ieder kind.

Er staan 2 trainers voor de groep, die samen veel kennis hebben. Dit heeft tot voordeel dat de vragen vanuit verschillende hoeken worden beantwoord. Er is ook ruimte voor jou als ouder om je vragen te stellen.

Ouders jullie hebben veel invloed op de weerbaarheid van jullie kind, daarom gaan wij de eerste 2 lessen met jullie aan het werk. Zo maken jullie kennis met de training wat jullie kinderen intensief gaan door lopen. Jullie kunnen hierna prima met jullie kind oefenen.

Waarmee gaan we aan het werk in de training?

Ademhaling: Je kind gaat leren dat je door middel van ademhaling veel controle krijgt over eigen lichaam. Ademhaling kun je inzetten om stevig te staan en ook om je zelf te kalmeren in spannende situaties.

Grenzen: Je kind leert grenzen kennen en aanvoelen van zowel zich zelf als de ander. Als je grenzen kent kun je ook op een positieve duidelijke manier aangeven wat voor jou de grens is.

Vragen om hulp: Wanneer vraag je om hulp en ook hoe doe je dit. Je kind gaat ervaren dat vragen worden beantwoord en dat vragen vaak echt wel worden gehoord. Ook ervaar je hoe het is als je zelf hulp aanbied. Ja, daar krijg je inderdaad een positief gevoel van.

Technieken: Natuurlijk ook aandacht voor technieken om echt fysiek weerbaar te kunnen zijn als het nodig is.
Stoten maken, los komen uit de greep van je aanvaller. Je kind leert op een eenvoudige manier, zonder veel techniek te trainen, hoe je bijvoorbeeld uit een pols klem komt.

Taal van het lichaam: Wat verteld de taal van je lichaam over jou en de ander. Je kind leert zich bewust te zijn van zijn eigen lichaamshouding, en dat jij zelf kunt bepalen met je lichaam wat je wil uitstralen. Ook leert je kind dat houding invloed heeft op je eigen gevoel.

Wanneer gaan wij van start?

De nieuwe training? Datum volgt!

De totale training bestaat uit 10 bijeenkomsten.
De eerste 2 trainingen zijn bedoeld voor de ouders de kinderen zijn hier niet bij aanwezig!!
Jij/jullie als ouders maken tijdens deze 2 lessen kennis met wat wij de kinderen gaan leren.
Als ouder ga je hier ook veel van leren.
Hoe jij er voor je kind kunt zijn tijdens het proces van weerbaar worden van je zoon of dochter.
En jij maakt ook kennis met technieken die wij de kinderen gaan leren, kunnen jullie mooi samen oefenen.
De 3 x starten de kinderen.
Van de 10 de les maken we een feestje waarbij ouders, opa’s en oma’s en iedereen die verder wordt uitgenodigd door de kinderen aanwezig mogen zijn.
Hoe we deze les precies gaan invullen dat blijft een verrassing!

Uitspraken over de laatst gegeven training

♥ Wat heb ik mijn neef enorm zien groeien, ben zo blij voor hem.
♥ Geven Theo & Monique nog een keer de training, dan ga ik daar graag weer heen.
♥ Ik wilde eigenlijk helemaal niet naar deze training, alleen ik vind het toch wel heel leuk.
♥ Een van de genodigde tijdens de gezamenlijke training, zo’n training zou ook heel goed voor mij zijn.
♥ Bedankt Theo & Monique wij hebben ons kind echt zien groeien.

Start van de training

10 trainingen van 1 uur voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar
Start datum nieuwe training datum volgt!

Eerste 2 lessen speciaal voor de ouders!
Daarna starten de kinderen.

Kosten:

Waar:
Locatie wordt gezocht.

Opgave:

Monique Postema    tel: 06-10318833

Monique Coacht Kids

  06-10 31 88 33
  info@moniquecoachtkids.nl

Download onze gratis E-book

Om u en uw kind op gang te helpen heb ik een e-book gemaakt. In dit e-book staan een aantal handvatten die u en uw kind op weg kunnen helpen. Vul uw naam en e-mailadres in om het e-book gratis te kunnen downloaden.

Ilona Nie


Onze dochter Noëlle heeft echt meer zelfvertrouwen gekregen na deze training. Ze durft nu ook Nee te zeggen. Noëlle is met plezier naar elke les gegaan, en ook met veel plezier alle oefeningen meegedaan. Noëlle heeft veel vertrouwen in Theo en Monique. Bij de vraag of ik deze training ook ga aanbevelen bij andere ouders? Zeker weten! Groetjes Ilona Nie

Tantes van Danisha & Dylano


Wij als tantes hebben ervaren dat de kinderen mondiger zijn geworden. Danisha en Dylano zijn dol enthousiast over de de training en dat stralen ze ook uit. Wij gaan andere ouders zeker deze training aanbevelen. Ze leren goed grenzen aangeven en ze durven er te staan. Wat leuk dat wij de laatste les er ook bij mochten zijn om te kijken en mee te doen.

Harm-Jan Nie


Onze dochter Noëlle heeft meer zelfvertrouwen gekregen tijdens de training. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind is dat ik met mijn dochter thuis heb geoefend wat Noëlle tijdens de training heeft geleerd. Ze kon me alles goed uitleggen en zo gingen we samen weer oefenen. Ik kan ga deze training zeker aanbevelen bij andere ouders. Theo en Monique Jullie hoeven niets te veranderen hoor, gewoon zo doorgaan!!

Thom van de Laan


Ik heb geleerd dat ik voor mezelf opkom. Ik vind de lessen leuk. Andere kinderen kunnen het ook wel doen. Thom

Silvia van de Laan


Ik zie zeker veranderingen bij onze zoon Thom. Hij heeft meer vertrouwen gekregen in anderen, en dat je fouten mag maken en dat je van je fouten altijd leert. Thom is altijd met plezier naar de training gegaan en vind het erg leuk. Of ik deze training onder de aandacht ga brengen bij andere ouders? Zeker weten.! Theo en Monique jullie hebben het Top!! gedaan. Nogmaals bedankt.  Groetjes Silvia.

Aisha Alihusain


Elke week heb ik mijn kleinkinderen naar de training gebracht omdat ik dacht dat zij deze training wel konden gebruiken. Ze hebben er alle twee heel veel van geleerd. Hun zelf vertrouwen is absoluut gegroeid. De kinderen durven meer te vragen en hun mening te geven. In hun eigen spel overleggen ze nu veel meer met elkaar. Altijd zijn de kinderen enthousiast geweest over de training en zijn altijd met veel plezier gegaan. Of ik deze training ga aanbevelen bij andere ouders? Zeer zeker! Theo en Monique jullie doen het top! Ouders kunnen juist meer van jullie leren. Mooie uitspraak van Dylano" Je leert goede dingen van de meester" Vriendelijke groet, Aisha Alihusain

Fam. van Rossum


Onze zoon Jonah heeft zeker wat gehad aan deze training, hij is zelfverzekerder geworden en ik zie meer plezier. Hij heeft de lessen leuk gevonden, hij ging elke week met plezier naar de training toe. Het is een fijne groep, en hij voelt zich vertrouwd. Als een andere ouder vraagt over deze training dan zeg ik, doen!